Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 17 juli 2014

Diep in de zee: eten in een boot of onder water duiken


Na het afscheid nemen van papa, die na een vakantie van 10 dagen weer terug naar Nederland vloog, zijn we gisteren met z'n viertjes naar de bioscoop en uit eten geweest. De Buccaneer bestaat al heel erg lang op Aruba, zelfs toen we nog niet op het eiland woonden en hier op vakantie kwamen, was het er al.Het leuke van dit restaurant is dat je je echt in de diepe zee waant. Bij binnenkomst zie je een schip, dat tevens de bar is en waar je gezellig kunt borrelen. Aan de rechterzijde bevind je je in een boot, met aan weerszijden kajuitgaten die uitkijken op aquariums en aan de linkerzijde, waar wij een tafel kregen, lijkt het net alsof je zelf in zee gedoken bent.


Zelfs de waterglazen, in dit geval bekers, doen piraatachtig aan.


De bediening is langzaam, maar als je eten eenmaal op tafel komt, heb je ook echt een goed stuk vis. Ik had zwaardvis genomen en die smaakte zeer goed. Eens wat anders dan mijn favoriete visgerecht zalm. Voor niet vis liefhebbers: ze hebben ook vleesgerechten op de kaart staan. Zeker als je kinderen hebt is dit restaurant aan te raden. Op de menukaart staat de historie van het restaurant en voordat je het restaurant binnen komt zie je al de zeekettingen en een verlichte boot liggen. Kortom: een leuke avond uit. Geen opmerkingen:

Een reactie posten