Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 13 juli 2014

Black Stone Beach



Gisteren weer iets nieuws ontdekt op het eiland, namelijk Black Stone Beach. Je loopt er vanaf de Natural Bridge of vanaf Andicurri zo naar toe door de weg langs de kust te volgen. 



Je komt langs vulkanisch gesteente en eenmaal aangekomen bij de Black Stone Beach zie je maar liefst 3 natuurlijke bruggen: een schitterend gezicht. 




Het was deze dag erg bewolkt en er viel sinds lange tijd wat regen, maar dat was eigenlijk wel heel verfrissend. Wel kwamen we helemaal vies van het zand, het stof en de regen terug.

Moeder en zoon bij Black Stone Beach



Het is een schitterend gezicht de zwarte stenen te zien die uitkomen bij het water. Eens wat anders dan het witte zand. Overigens stopt de hele dag jeeptour van de Palm Tours hier ook (in het boekje van de Palm Tours staat deze onder Baby Beach tour). Maar met nog geen 3 kilometer lopen vanaf The Natural Bridge kom je er ook zo te voet.



De vele kleurschakeringen maken het apart en je ziet eens wat anders dan blauw en wit. Een echte aanrader dus. s Avonds lekker gegourmet thuis, want dat blijft toch wel erg gezellig. 












Geen opmerkingen:

Een reactie posten