Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 24 juli 2014

Palm Island
Voor de kinderen is Palm Island altijd leuk. Naast een waterpark(je) kun je er snorkelen, met de Bananaboot mee en snorkelen. Met extra bijbetaling kun je ook nog onder water lopen (Sea Trek) of een massage krijgen.Met een dagpas kun je er behalve lunchen ook ontbijten. Het nieuwe restaurant is een verbetering en biedt mooi uitzicht op zee. Als local krijg je goedkoper tarief op vertoon van je AZV pas. Met je polsbandje om heb je de hele dag recht op onbeperkt eten en drinken, waaronder snacks, fris, alcohol, frietjes, hotdogs, hamburgers en ontbijt. 
Angelo en Laura hadden beide iemand meegenomen, waardoor het extra gezellig was.
 Sea Trek (let op: in het weekend niet mogelijk) Angelo & Santiago op de bananenboot

 Massage op Palm Island
Verder nog een leuk weerzien met oud collega Marina gehad. Zij is voor een week op het eiland en logeert in Radisson, waar we gezellig samen een coctailtje gedronken hebben. En dezelfde week nog even heerlijk geborreld bij mij thuis en bijgekletst. Was voor herhaling vatbaar! Tot de volgende blog.Geen opmerkingen:

Een reactie posten