Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 3 maart 2010
Gisteren is de nazending vanuit Nederland gearriveerd. Hier zaten de 2 kinderfietsen in en nog een paar onderdelen van het buitenspeeltoestel. De kinderen kunnen nu lekker schommelen buiten. De verhuizers zetten alles voor je in elkaar, wat superfijn is. Wel zijn we zo dom geweest de grondankers in de tuin van de Oudaanstede te laten zitten. Verder niets nieuws voor hier, maar wel voor ons in Nederland. Op een van de foto's zie je de septic tank die de beerbut leeg maakt. We zijn hier dus niet aangesloten op de riolering. Gewoon met de stok kijken hoe ver hij al vol is en af en toe laten legen. Verder zijn we nog heel erg druk met het uitpakken van de dozen. Geloof me, verhuizen is een hels karwei. Omdat nog niet alle kastjes hangen staan er nog veel dingen op de grond. Wat wel heel fijn is, is dat in de keuken een 220 Volt aansluiting zit. De verhuizers in Nederland waren zo snel dat ze de Senseo en het gewone koffieapparaat al hadden ingepakt. Achteraf maar goed ook, want nu hebben we een echt lekker bakje hier. Sandro heeft intussen zijn leenauto moeten inleveren (einde contract vakantieappartement en auto). Ik rijd telkens op en neer om Sandro te halen en brengen, naar school, naar het sporten en de zwemles. Druk dus. De afgelopen dagen zijn we daarom op zoek geweest naar een 2e auto. Dat is nog niet makkelijk, want we hebben duidelijk een andere smaak. Ik wil graag een klein sportief jeepje en Sandro een grote luxe auto. We houden jullie op de hoogte. Laura's spreekbeurt ging goed. Punt krijgen we nog te horen. Angelo heeft tenslotte samen met alle oudste kleuters een test voor klas 1.

2 opmerkingen:

  1. Hihihi, dat zijn de leuke discussies!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's en zó herkenbaar! Ik herken zelfs die verhuizer, die buiten jullie speeltoestel in elkaar zet: die hadden wij ook! Van CMS toch? Grappig hè, het is een klein eiland. Groetjes Aukje

    BeantwoordenVerwijderen