Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 25 maart 2010

Hiep hiep hoera Angelo 6 jaar.


Hiep hiep hoera. Angelo 6 jaar.

Angelo was vandaag al om 6 uur wakker om de slingers en zijn kado te bewonderen (ja, ook de zelfgemaakte uit Helmond kwamen goed van pas).

Van mama en papa kreeg Angelo playmobil en van Laura een voetbalpuzzel en 2 mooie tekeningen. Op één tekening had ze geschreven "het leven begint bij 6". Ik moest wel lachen want dit stond op een groot rond bord bij mijn verjaardag, maar dan met een ander getal erbij ha ha. Mooi afgekeken!

In de klas heeft Angelo cupcakejes getrakteerd van de warme bakker, geglazuurd en met snoepjes erop. Natuurlijk werd er in de klas gezongen en Angelo mocht de instrumentjes uitdelen. Dan nog bij de andere juffrouwen langs, waar hij stickers en plaatjes kreeg. Thuis was Angelo blij verrast door alle verjaardagsmails en iedereen die hem vandaag met skype gebeld had. Het was heel warm om te zien hoeveel mensen in Nederland nog aan zijn verjaardag gedacht hadden. Het doet ons erg goed dat jullie ons nog steeds niet vergeten zijn. Verder hebben we nog gasten op komst voor de mei maand. Wie dat zijn laten we nog even als verassing.
P.S.: Zaterdag heeft Angelo zijn grote mensenfeest en zondag zijn kinderfeestje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten