Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 27 maart 2010

Spiderman taart voor Angelo
Opa en oma Fingal, Darienne en Lucienne zijn vandaag op de koffie gekomen voor Angelo's verjaardag. Er was Spiderman taart en we hebben gezongen. Van oma en opa kreeg Angelo iets voor zijn spaarpot. Ook is Angelo erg blij met zijn echotunnel voor de treinbaan. Dan nog wat minder leuk nieuws. Weer een verkeersdode hier. Het is de zesde in één maand tijd, waarmee het totale aantal fatale ongelukken in 2010 al op 9 is gekomen totaal. De overheid heeft nu ingevoerd dat er geen kinderen meer voorin mogen zitten en er komen flitspalen. Ook worden kinderzitjes verplicht. Dit alles ter verbetering van de verkeersveiligheid. Verder was de kapper vanmiddag iets te enthousiast bij het knippen van Angelo's haren. Ach ja, als dat alles is...
En dan nog Laura: zij krijgt dinsdag haar rapport. Tevens is het dan rapportavond. Geen 10 minuten gesprek, maar iedereen heeft even tijd om de leraar aan te spreken tussen 18.00 en 20.00 uur die avond. Tenslotte is Laura vanochtend met weer een nieuwe salsa for kids cursus begonnen. Weer een level hoger. Terwijl Laura bij de salsa was hebben Sandro en ik even op Noord naar een bed voor het gastenverblijf gekeken. We hebben een leuke gezien met bijpassende nachtkastjes. Nu nog even meten of het past.
De laatste envelop met voetbalplaatjes is vandaag aangekomen per post en we gaan maandag plakken om het boek vol te maken. Mascha danki. Nu eerst morgen het verjaardagsfeestje van Angelo. In Nederland keek ik dan altijd naar het weerbericht als we iets buiten gingen doen, maar hier hoef ik me daar dus geen zorgen over te maken. Ben benieuwd wie er morgen allemaal komen, want de meeste kinderen worden door de oppas of een familielid van school gehaald. Van 2 moeders heb ik wel gehoord dat de kinderen komen. Angelo is er in ieder geval helemaal klaar voor en net als in Nederland geniet ik mee van zijn voorpret.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten