Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 21 maart 2010

Wandeltocht Noordkust Stima Aruba


Een leuk, maar druk weekend gehad. Lucienne kwam bij Laura logeren en Wim, Lucia, Darienne en Reinier kwamen eten (op Arubaanse tijd, dus 2 uur te laat ha ha).

Vandaag, zondag, zijn we heel erg vroeg opgestaan. De stichting Stima Aruba organiseerde een wandeltocht langs de ruige Noordkust, startende bij Boca Brik (oude Natural Bridge). Om 07.00 uur begon de wandeltocht al(vanwege de temperatuur). Laura en ik hebben gewandeld en we hebben werkelijk schitterende dingen gezien.We hebben gelopen daar waar je met de auto niet kan komen. Ook zijn we bij Andicurri geweest. Natuurlijk zou dit Aruba niet zijn als we niet zouden eindigen met eten (pan dushi) en drinken

. Stima Aruba is ook tegen de komst van de bouw van een hotel bij Arashi, een hot item nu in het Arubaanse nieuws. Tierra del Sol (golfbaan) wil bij Arashi een luxe hotel laten bouwen en de gasten gebruik laten maken van het strand bij Arashi. Echter, dit strand is tot nu gewoon voor de Arubaan. Men wil hier alles vol bouwen ten koste van de natuur en de Arubaan. Er is dan ook fel protest en dagelijks hoor je over dit onderwerp op het nieuws en in de krant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten