Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 6 maart 2010

The Old man and the sea

Vrijdag zagen we op weg naar het vliegveld het toestel van Arke Fly landen, waar oma en opa van Tetering in zaten. De kinderen blij en ik een traantje. Daarna mee naar Divi Village gereden. Dit appartementencomplex ligt bij de lowrise hotels en is omgeven door een golfbaan (veel groen en mooi aangelegd). Daarna zijn we naar Tanki Leendert gereden om ons huis te laten zien. s Avonds hebben we op het strand bij Moomba Beach gegeten. Vanochtend is mama meegeweest naar de Zumba (zweet zweet) en
s middags zijn naar Arashi geweest (strand). s Avonds werden we terug getrakteerd op een etentje en zijn we naar "The Old man and the sea" geweest. De entourage is daar echt helemaal geweldig. Romanischer kun je niet eten hier op het eiland. Je zit aan het strand en je hoort de palmen door de wind ritselen. Het is mooi aangekleed en er gaan fakkels aan om het sfeertje compleet te maken. Morgen (zondag) gaan we naar Palm Island en Marie-José (Maria) mag mee. Zelf ben ik daar nog nooit geweest, dus ik ben ook erg benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten