Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 31 december 2014

Aanloop naar kerst


Vlak voor de kerstvakantie heeft Angelo zijn zeildiploma 2 gehaald. Helaas stond er die dag weinig wind, zodat het bijna peddelen werd in plaats van zeilen. Weer een stapje verder en na de vakantie oefenen voor diploma 3.


Voor de feestdagen een druk programma. Zo was er een kerst diner van Angelo's school in een mooi versierde feestzaal. Er werd behalve gegeten ook muziek gespeeld en er was zelfs een heuse kerstman aanwezig!

Ook Laura's school had een kerstfeest. Ze gingen naar het Radisson hotel en er werd gedanst. Natuurlijk moesten de haren gestyled worden en moesten er nieuwe schoenen gekocht worden.
Laura en haar vriendin, hier op de foto, hebben het super gezellig gehad.

 Laura klaar voor het kerstfeest van ColegioTussen alle ellende door van mijn oog, waardoor ik nog steeds alleen maar contouren zie en het slechte nieuws dat het zicht niet veel beter zal gaan worden, nog even afleiding gehad door alle feestelijkheden. Ook het rijden langs de verlichte huizen is altijd erg gezellig in de december maand. 

 Laura tijdens een strandfeestje

 " Beach babes" 

 Bij Cas di Lus, San NicolaasWij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een heel goed, gezond en gelukkig 2015! Lange rijen bij de kassa's vlak voor kerst

 Mama en Paul bij Alto Vista kapelletje

 Angelo steekt kaarsje op voor mama's oog

 Eerste kerstdag: kerstontbijt


 Kerstlunch bij Mulligan's


Geen opmerkingen:

Een reactie posten