Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 24 december 2014

Open Hartoperaties en Sandro 44 jaar!


Ook op een klein eiland wordt niet stil gezeten. Inmiddels is hier een pilot gestart om open hartoperaties uit te voeren middels missies met een team uit Nederland, waardoor de patiënten hiervoor niet meer naar het buitenland hoeven te gaan. Omdat het missies zijn kunnen alleen de patiënten geholpen worden die vooraf ingepland zijn en indien het hartteam uit Nederland op Aruba aanwezig is. Het is in ieder geval positief en negatief lekker druk in het ziekenhuis hiermee en ook weer een verandering op de werkvloer van Sandro, die in september weer heerlijk verrast is met zijn verjaardag.


's-Ochtends vroeg in een met slingers versierde kamer wakker worden en een heerlijke knuffel en kado's krijgen; tja, dan voel je toch wel echt jarig. Natuurlijk moest ook de foto " Trust me, I'm a doctor" uitvergroot en ingelijst worden. Eentje voor thuis en eentje voor kantoor. Angelo had papa weer verrast met een mooie tekening !


 Etentje Sandro's verjaardag


Sandro werd ook nog getrakteerd op een heuse massage samen met zijn moeder bij Spa del Sol en zoals jullie zien stralen ze en beviel het dus goed.


Spa del Sol relax duo massage

Geen opmerkingen:

Een reactie posten