Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 31 december 2014

Heart Clinic Aruba


Per januari 2015 is het dan zover: Heart Clinic Aruba opent haar deuren! Sandro gaat verhuizen naar Punto Brabo 5, samen met zijn Surinaamse collega. De afgelopen dagen is er hard gewerkt om het pand klaar te krijgen. Het ligt lekker dichtbij het ziekenhuis en er komt veel licht binnen. De verhuizing was nodig omdat uit de oude maatschap één collega naar Bonaire vertrekt. 


 Ruimte waar de wachtkamer komt

 Sandro's kamer


Hollandse gourmet op Eerste Kerstdag

 Tweede Kerstdag: etentje bij de Promenade

 Live muziek bij de Promenade
Naast de verhuizing hadden we natuurlijk ook nog beide kerstdagen. Hiervan hebben we 1 dag traditioneel ge-gourmet en 1 dag zijn we uit eten geweest.Als laatste nog een blik om de mooie kerstversiering her en der op het eiland. Hiervan is Palo Marga toch wel het mooiste vind ik. Ongelofelijk hoe groots men hier uitgepakt heeft.


Op dit moment zijn de oliebollen en de champagne in huis en bereiden we ons voor op een gezellig oudejaarsavondje, met de Top 2000 op de achtergrond. Wij hopen dat jullie ook in 2015 onze blog blijven volgen en wensen jullie een hele fijne jaarwisseling. Kus en knuffel van Carla, Sandro, Laura en Angelo!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten