Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 26 december 2014

Laura's eerste popconcert Miami


In de oktober vakantie was het dan eindelijk zover: de allang vantevoren gekochte concertkaartjes voor " One Direction" konden eindelijk worden gebruikt. En natuurlijk omdat het herfstvakantie was werd het een hele week Miami, met shoppen, bezienswaardigheden en flaneren over South Beach.We bleven dit keer in een appartement-hotel. We hadden een slaapkamer met 2 twee-persoonsbedden tot onze beschikking, een keuken en een woonkamer met zit slaapbank. Echt enorm ruim met ook nog 2 balkons erbij en een gezamenlijk zwembad. Het dagelijkse gratis cocktailuur kwam wel iets bedrogen uit, omdat het elke avond een door de bartender vastgesteld drankje was, maar toch mooi meegenomen.
Slaapkamer van de kinderen!

Keuken/eetruimte van ons vakantie appartement


De kinderen waren zelf nog nooit in Miami geweest en vooral Laura keek haar ogen uit bij al het "zien en gezien worden" op Ocean Drive. Vooral 's avonds schitterend om te zien en behalve druk super gezellig.
Uiteraard ontbrak het beeld van mooie, dure auto's en old timers niet. Want er moet natuurlijk geshowd worden. Kost trouwens aardig wat om je auto op Ocean Drive te parkeren.
Zwembad bij ons appartementshotel


En dan was het eindelijk zover: de dag van het concert! Sandro en Laura gingen naar het Sun Life stadium, terwijl Angelo en ik lekker bij het zwembad rond hingen en een hapje gingen eten. Life is good!


Laura kwam een aantal Arubaanse vriendinnen tegen in het stadion!

Laura lekker aan het shoppen


Sandro en ik aan het genieten bij een Frans restaurantje


In de volgende blog lees je over ons bezoek aan Key West, waar we de volgende dag naar toe zijn gereden. Dus keep in touch!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten