Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 14 december 2015

Afsluiting Nederland: Mokum, de stad van Danny van Munk

"Want Amsterdam is poep op de stoep en haat in de straat, je bent op je hoede..." klinkt het lied van Danny de Munk. Als afsluiting van onze Nederland vakantie de hoofdstad bezocht. De Westertoren, het Rembrandt plein, de Dam en gezellig tapas gegeten in de Jordaan, dankzij een tip van Nancy.

Wat is dit toch een gezellige stad. Een terrasje aan het water met uitzicht op de pakjeshuizen en loslopende muizen in het café, het hoort er allemaal bij in Amsterdam. Hier kun je gewoon jezelf zijn: niemand kijkt naar je; Hollandse nuchterheid.Zoals vaak in Nederland begon de dag heel erg fris en gingen halverwege de dag de jassen uit. Heerlijk urenlang rond gestruind door de Amsterdamse binnenstad en 's avonds helemaal kapot van het lopen terug naar het Schiphol hotel. Want tja, aan alle goede en mooie dingen komt een eind. En zo ook aan onze Nederland vakantie.

Maar niet naar huis voordat Angelo zijn puntzakje friet op had. Want dat is toch wel echt heel Nederlands. Met heimwee naar alle mooie herinneringen zeg ik " tot snel Nederland"
Ayo Nederland: tot snel!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten