Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 31 december 2015

Kerst diner Heart Clinic Aruba 2015


Ook de dames van Heart Clinic Aruba zijn in het zonnetje gezet en getrakteerd op een heerlijk kerst diner bij Yemana Grill, in Oranjestad.


De partners gingen ook mee en het was dan ook ontzettend leuk elkaar op die manier beter te leren kennen en de waardering uit te spreken voor het personeel dat een jaar lang keihard heeft gewerkt.Lieneke, Jeanine en Alice werden ook nog verrast met een door Chantell zelfgemaakte kerstmand, vol met lekkers.Met de buikjes rond en op zijn Papiaments gezegd "Barica yen, curason contento" , werd de avond door Johnny afgesloten met de woorden dat de start in het nieuwe pand niet makkelijk is geweest voor iedereen, maar dat Sandro en hij trots zijn op de inzet van het personeel en teruggekeken kan worden op een heel mooi eerste jaar.
Heart Clinic Aruba werd op 01 januari 2015 een feit en is gelegen aan de Caya Punta Brabo 5, vlakbij het ziekenhuis. Sandro en Johnny houden er dagelijks poli en het gebouw biedt veel ruimte en laat veel licht binnen. Op naar een succesvol 2016.Geen opmerkingen:

Een reactie posten