Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 31 december 2015

Bezoek Nathalie & Quinten Aruba en mini break Miami


In november 2015 kwam Nathalie voor de 2e keer naar Aruba; deze keer met haar vriend Quinten. Het was een groot succes, want de kinderen hebben genoten de week dat Nathalie en Quinten met hun alleen waren.

Samen pannenkoeken en koekjes gebakken, monopoly gespeeld en naar het strand geweest. Kortom: een groot feest. Daarna hadden ze nog een week samen om te genieten van ons mooie eiland en hebben ze rondgereden in Sandro's "jeep" en een snorkel- en safari tocht gemaakt via de Palm Tours.We vonden het zelf ook erg leuk en gezellig. Volgens mij treffen we nooit meer zo'n leuke au pair. De Zeeuwse lekkernijen zijn heerlijk opgesmuld en helaas zijn ze alweer huiswaarts. Tijdens hun eerste week Aruba zijn Sandro en ik naar Amerika geweest, waarvan de laatste paar dagen Miami. Daar hebben we ondermeer mooie design ventilators gekocht voor onze nieuw bouw woning.


In Joe's Stone Crab house heeft Sandro zich te goed gedaan aan de op een na grootste portie. Daarvoor moesten we 2 uur wachten voor een tafel (reserveren niet mogelijk). Natuurlijk eerst aan de bar een paar (peperdure) coctails, want wat moet je anders doen als je zo lang op een tafel moet wachten. Of natuurlijk flink wat dollars onder de tafel schuiven: dan ben je zó aan de beurt. Het is in ieder geval het bekendste restaurant van Miami.

shaken, not stirred !Ons hotel lag aan de gezellige Espanola way, een paar straten achter Ocean Drive. Het bij het hotel behorende Mexicaanse restaurant is echt een aanrader. Mijn favoriete nacho's met verse guacamole waren om je vingers bij af te likken.
Moderne badkamer in The Clay Hotel


Uitzicht hotel Clay HotelJammie: verse guacamole
Uitzicht brug Miami naar Miami Beach

Natuurlijk ook even de Ikea in: die ga je missen als je lang weg bent uit Nederland. En zat mooie auto's. Helaas voor het laatste betreft alleen foto's er van maken en nog even door sparen, ha ha. 


Tot zover het hippe Miami. Meer sfeer dan Orlando, maar ook een stuk duurder. Volgende blog dan maar uit Aruba! 

Tip: op de hoogte blijven: "follow by email" op home page even in vullen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten