Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 30 december 2015

American Heart Association Congres Orlando 2015In november 2015 had Sandro weer een congres van de American Heart Association. Deze keer in Orlando, Florida.


Zowel voor Sandro en mij was het heerlijk er even uit te zijn. Voor Sandro even iets anders dan werken. Interessant om de lezingen bij te wonen, andere collega-cardiologen te ontmoeten en de nieuwste topics te horen. Ook kwam hij nog 2 IC-verpleegkundigen van het Arubaanse Ziekenhuis tegen, wat echt toeval is omdat de zalen zo groot zijn dat het bijna onmogelijk is om elkaar tegen te komen. Voor mij was het even heerlijk ontsnappen aan de dagelijkse drukte van gezin en werk. Zeker nu ik alles met 1 oog moet doen ben ik snel moe en is het heerlijk daarom even te kunnen ontspannen.


Het hotel, La Quinta Inn, was zeker geen aanrader maar lag wel lekker centraal aan de International Drive, waar je leuke restaurantjes en gezelligheid hebt. Ook "Pointe Orlando" is de moeite waard. Daar zit ook een erg goede Griek. Op Aruba is er nog geen Grieks restaurant, dus extra leuk om dan te proberen daar.


Zwembad van La Quinta Inn


Hoogtepunt was toch wel de show van Cirque du Soleil "La Nuba": wat een geweldig mooi was dat. Echt een aanrader.
Verder zijn we nog in de Minus 5 Ice bar geweest. Heel duur, maar super gaaf. Zelfs de glazen zijn van ijs. We hielden het een kwartier vol binnen. Daarna werd het te koud en snel weer naar buiten dus. 


De leuke eettentjes, zoals de Cubaan en het haardvuur buiten her en der maken het extra gezellig.


Hotel La Quinta Inn

Heel bekend in Orlando is ook het wiebelende huis "Wonderworks" . Als je er langs loopt hoor je het huis piepen.

Aanrader: de Griek boven bij Porte D'Orlando

In het Imax theater hebben we de nieuwste James Bond film bekeken. Een mega scherm en als je er binnen komt is alles "huge" .Tenslotte nog een spinning lesje meegedaan bij Spin City Orlando. Best leuk om mee te maken en dezelfde spinning bikes als op Aruba. Cubaans restaurant in Disney VillageVanuit Orlando vlogen we na het congres nog door voor 2 daagjes Miami om te shoppen voor het nieuwe huis en om nog even echt vakantie te vieren. Geen minuut verveeld, dus ik zeg: tot volgend jaar!Tip: meld je aan als email volger op de homepage van de weblog om niets te missen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten