Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 12 december 2015

Vakantie Nederland: Efteling
Natuurlijk mocht ook de Efteling niet op ons lijstje ontbreken. Opgegroeid in Brabant gingen we daar vroeger vaak naar toe. Ook menig uitstapje van school of werk was naar de Efteling. Echt jeugd sentiment dus.
We hadden afgesproken met Monique en Dick en schitterend weer die dag. Al snel splitsten we op in 2 groepen: de durvers en de genieters. Dus Angelo, Dick en Sandro op weg naar de Baron en de rest naar het sprookjesbos. Laura was trouwens ook in het park, maar met vriendinnen. 
Natuurlijk ook veel dingen samen gedaan, zoals de Piraña en de Panda droom. Het leuke was dat de Efteling tot 23:00 uur open was en er was zelfs een watershow einde van de avond. Dus alle tijd om heerlijk te genieten.


Volgende Nederland vakantie mag de Efteling zeker niet ontbreken in ons "things to do" rijtje. Het is en blijft gewoon het leukste pretpark van Nederland. 


Tot de volgende blog!Geen opmerkingen:

Een reactie posten