Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 13 december 2015

Vakantie Nederland: Zeeuwse mosselen en "Balkum"Ik moet er zelf niet aan denken, maar Sandro heeft in Zeeland heerlijk gesmuld van het bekende seizoens gerecht: de Zeeuwse mosselen. Beschut helemaal achter in op het terras was het net te doen, maar er stond een stevige wind (we zijn natuurlijk niets meer gewend, ha ha). Na een heerlijke lunch onze au pair Nathalie opgezocht, die heerlijk vrij op de camping woont.
Heel apart om haar nu in Nederland te zien. Na een rondleiding op de camping en een Zeeuwse lekkernij richting Waalwijk terug gereden. De laatste week daar helemaal in de watten gelegd door mama en Paul. Niet goed voor de kilo's, maar heerlijk gesmuld van "oma's verse tomatensoep" en het gebakken vlees door "opa" op de skottelbraai. Met de hele bovenverdieping voor ons alleen was het daar heerlijk vertoeven.Tot slot nog vrienden Monique & Francois opgezocht in Berlicum ("Balkum") en tegelijkertijd daar nog een verjaardag meegepikt. Wat een mazzel kun je hebben! Ook daar was het super gezellig. En eerlijk is eerlijk: de tijd blijft toch altijd te kort. Toch maar weer een keertje terug?.....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten