Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 31 december 2015

Bezoek mama & Paul Aruba & bon aña nobo !

Spa del Sol, Manchebo Beach

De laatste blog van 2015 schrijf ik met op de achtergrond de Top2000 aan, met mooie muziek en herinneringen. De oliebollen zijn in huis en de gourmet wordt straks voorbereid. Een fles champagne staat koud, dus we zijn er klaar voor. Aan alles komt een eind: zo ook aan 2015 en aan het bezoek van mama en Paul aan Aruba.

Spinning les met mama

Veel dingen samen gedaan tijdens de 2 weken dat mama en Paul er waren. Een spinnig lesjes op de sportschool met mama, een dansfeest met zowel schoonouders als mama en Paul, samen kerst gevierd en een safari jeeptocht gemaakt.

Feest Papito y su doble sabor en Triple S


Natuurlijk ontbrak ook een strand BBQ niet op het programma bij Rodgers Beach. Een heel gesjouw, maar als je eenmaal zit is het genieten.

Rodgers BeachVerder een heerlijke strand wandeling met mama gemaakt. Er stond extra veel wind, dus hoge golven. Soms moesten we rennen omdat de golven zo ver op het strand kwamen dat we helemaal nat werden.Mama had getrakteerd op een massage bij Spa del Sol, waar we gezellig samen naar toe geweest zijn.
Ook veel quality time met de kinderen. Ze zijn ieder apart met oma en Paul uit eten geweest, wezen bowlen en Angelo heeft talloze malen monopoly gespeeld, zijn lievelings spel.


Smoothie bij Taste of Belgium

Met oma bij Bingo

Bowlen met "opa" Paul

Culinair was deze kerst helemaal op en top. Laura en papa stonden samen in de keuken en hebben ondermeer tonijn- en aardappelsalade gemaakt.Even proeven

Angelo's lievelingsspel Monopoly

Ook hadden we Ayaka's van mijn collega Gillaine. Dit is een oorspronkelijk Venezolaans gerecht van gestooft vlees, pruimen, en andere lekkere dingen, gevuld met deeg in bananen bladeren. Een lekkernij voor de feestdagen.Ayaka

Feestelijk gedekte ontbijt tafel 1e kerstdag


Eerste kerstdag moest er natuurlijk ge-gourmet worden. Het blijft een super leuke oer Hollandse traditie, die wij graag in ere houden.

Laura wilde niet op de foto, ha ha
Blup blup: en voor de kids alcohol vrije champagneStratego met papa

Ham di pasco 


Tweede kerstdag had Sandro vreselijk zijn best gedaan en ham uit de oven gemaakt. Eigenlijk zou hij elke dag moeten koken, zo lekker .


 De dag erna het eten er af werken door een actieve tocht in de jeep, waarbij op verschillende punten gestopt werd, zoals bij het mooie Black Stone Beach. Lunch stop bij B-55

 Ezel boerderij


Het was super leuk een dagje samen op stap te zijn. Ook veel lol in de jeep, omdat we natuurlijk heel hard over alle hobbels heen gingen en hard reden. De rugpijn de dag erna even snel vergeten.

 Struisvogel boerderij Mooie uitzichten tijdens jeep tocht

Wel hadden we pech met het weer, omdat we 3x een hele fikse stortbui over ons heen kregen en we door en nat waren in de half open jeep. Daardoor konden we op de laatste stop bij Baby Beach ook niet snorkelen: te gevaarlijk door harde wind/golven/regen.

 Blackstone beachTenslotte hebben we nog een lichtjes tour gedaan langs alle mooie verlichte huizen op Aruba. Hieronder wat foto's:


 Mooi versierde rotondes


 Maduro X-mas village


 Impressie sfeertje bij "Cas di Luz"
 En natuurlijk met een "cushina bon surti" !


Tja: en dan is het nu toch echt tijd om mijn laatste blog voor dit jaar te eindigen. Ik ben ontzettend blij met zoveel volgers van mijn blog en wens jullie voor nu alvast heel veel lees plezier voor 2016. Trots op ons mooie eiland laat ik jullie daarvan graag mee genieten. Hele fijne jaarwisseling en een heel goed, gezond en gelukkig voor 2016 voor al mijn blog lezers. Tur cos bon y te otro aña!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten