Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 26 december 2019

Rotterdam februari 2019



In februari 2019 ging ik voor een second opinion naar het Oogziekenhuis in Rotterdam. Na verschillende testen kwam er ook iets uit het linker oog, namelijk "verdenking glaucoom". Omdat dit mijn enige goede oog nog is, gaan we dit op Aruba extra goed in de gaten houden. Verder had Sandro een echo cursus en konden we daardoor het een en ander goed combineren.



Tussen de bedrijven door heb ik nog het een en ander kunnen ondernemen. Zo heb ik een leuke run door Rotterdam gedaan, over de Erasmus brug, langs de kubuswoningen en de haven. Daarbij kwamen we door de "Tunnel of Love" en ook langs het marathon beeld van de bekende Rotterdam Marathon. Natuurlijk ontbrak ook de Euromast niet tijdens de ren tocht.

De "kleintjes"  van familie Weijnen 

Op zondag hadden we een leuke neven en nichten reünie geboekt bij Vrielink Bar en Kitchen in de Bossche Binnenstad. Gezellig even bijgekletst met iedereen.

Run Rotterdam

Wat ook ontzettend leuk was, was het weerzien met Schoevers vriendin Nicole. Samen hebben we geluncht en ondanks dat we elkaar lang niet gezien hadden was het alsnog we elkaar gisteren nog gezien hadden.


Zelf in m'n uppie nog een rondvaart gemaakt om zo wat van Rotterdam op te steken. Was toch best de moeite waard. Daarnaast nog een bezoekje afgelegd aan Gerechtsdeurwaarderskantoor Flanderijn. Ook nieuwsgierig natuurlijk hoe ze daar werken. Ik kreeg spontaan een rondleiding en een gesprek.



Tenslotte nog uit eten geweest met papa en broer Remko en in Den Bosch nog even afgesproken met een vriendin.

Neven/nichten reünie

Zonsondergang Rotterdam

Neven/nichten 

Kubus woningen Rotterdam

Tijdens run 



Wandeling en lunch met Monique






In de stad kwam ik Jolanda met haar dochter tegen





Zonsondergang vanuit Euromast 



Etentje Remko en papa 

Heerlijke Indonesische rijsttafel bij Boega Malatti met mama en Paul


Tunnel of Love 


Mijn favoriete broodje bij La Place, lekker opgepeuzeld in de trein


Marathon beeld Rotterdam

Groepsfoto neven/nichten reunie

Papa en Remko






Weerzien met andere Monique: gezellig!











Ons welkom op Schiphol






Mama (lekker Indonesische rijsttafel)



Etentje in de Euromast : aanrader 




Oeteldonkse dame in Den Bosch natuurlijk


 Kale bomen in de winter



Kubus woningen 

Centrum Rotterdam




Tuin bij mama en Paul







Gezellig 















Ik weet het: de foto's lopen door elkaar, maar één ding staat boven kijf. Rotterdam is een leuke stad, maar niets gaat boven het gezellige Brabant. Het was op z'n Brabant gezegd "KEI LEUK".  Lieve mensen, ik ben hard bezig de weblog bij te werken. Binnenkort meer. Houd de weblog in de gaten en geef je op als "email volger " op de hoofdpagina om niets te missen. Tot de volgende blog. Ayo





Geen opmerkingen:

Een reactie posten