Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 27 augustus 2010

Apenpokken, Stockholm & Core CabaiToen we maandagochtend de kinderen weer zagen na het weekendje Bahamas zagen we een vreemde plek op Angelo's neus. Het leek een enorme muggenbult en we hadden er daarom ook geen aandacht aan besteed. De dag erna leek de bult groter te worden, maar Angelo zei eraan gekrapt te hebben. Echter, met de dag werd het groter en er begon ook pus uit te komen. Een paar dagen later kwamen er ook zulke plekjes op zijn arm en been, dus op advies van Sandro crème voor krentenbaard erop gesmeerd die we nog hadden liggen thuis.

Echter, bij de huisarts aangekomen bleek het te gaan om apenpokken, een besmettelijk virus. Angelo gaf geen kik toen de wondjes schoon gemaakt werden met alcohol. De huisarts zei dat hij wel anders meemaakt. In de auto zei Angelo dat het echt zeer deed (bijtend). Met een antibiotica plus zalf hopen we nu dat Angelo maandag weer naar school toe kan, want hij mist de school wel. Hij is namelijk verder niet ziek (geen koorts), alleen is het besmettelijk waardoor hij nu thuis is. Op de foto zie je al dat het minder aan het worden is (het was nog veel groter eerst).


De Zweedse vlag. Sandro is naar Stockholm voor een congres.

Ook Sandro heeft pech: hij dacht donderdag te vertrekken naar Stockholm via Curacao en Amsterdam, maar wat bleek: er was een vrachtauto tegen het vliegtuig aangereden en in Curacao kunnen ze nu niet verder vliegen richting AMS. Ze moeten wachten op een nieuw vliegtuig vanuit Nederland, zodat hij de eerste congresdag op zaterdag niet gaan halen op tijd. Hij zal volgende week donderdag terug vliegen van Stockholm naar Amsterdam om vervolgens één dag bij mama en Paul in Waalwijk te logeren en één dag bij papa in Den Bosch. Daarna vliegt hij terug naar Aruba. Verder nog nieuws van Laura: haar grote droomwens gaat in vervulling. Zij gaat zaterdag beginnen met haar eerste paardrijles. Omdat hier niets van paardrijspullen te krijgen zijn op het eiland brengt papa dit vanuit Nederland mee. Laura is echt superblij, want ze wilde al 2 jaar op paardrijles. Het wordt rancho Jaburibari, waar ze ook het zomerkamp gevolgd heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten