Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 16 augustus 2010

Eerste schooldag


Angelo in zijn nieuwe schooluniform

De schoolvakantie hebben we gisteren afgesloten door lekker uit eten te gaan. Dit keer bij Iguana Cantina. Je kijkt uit op de binnenplaats van Paseo Herencia. De volgende dag was Laura al om 04.00 uur s nachts wakker om maar niet te laat op school te komen volgens haar zeggen. Om 06.00 uur dan toch maar naar beneden en het was heerlijk om deze ochtend nog maar naar één school te hoeven rijden.


Angelo en Dey-Jay
Paseo Herencia


Bioscoop bij Paseo HerenciaToen we aan kwamen om half 8 was het al aardig druk op school. Op een lijst kon je kijken in welke klas je ingedeeld was. Tot grote vreugde van Angelo zat hij bij zijn voetbalvriendje Dey-Jay in de klas. Hij heeft juffrouw Marylou & juf Risa en zit in klas 1-A (= Nederlandse groep 3). Eenmaal thuis gekomen vertelde hij trots dat hij had leren schrijven (lees: de pengreep en basis schrijfoefeningen). Ook had hij zijn eerste huiswerk in zijn nieuwe schooltas: een half blaadje schrijfoefeningen voor thuis! Hij was erg enthousiast. Een goede start dus. Laura was al direct uit de auto doorgelopen naar haar eigen klas: 4-A (= Nederlandse groep 6). De klas begint met 24 leerlingen. Er zijn er 8 bijgekomen en 1 is er naar een andere school gegaan. Ze ging meteen naast haar hartsvriendin Maria José zitten. Laura heeft juffrouw Zoekie (juiste spelling van de naam volgt nog!). De kop is er af. Voor mij zelf ook weer heerlijk dat het normale leven weer is begonnen. Even zonder de kinderen sporten, door het huis heen gaan en boodschappen doen is ook weer heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten