Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 28 augustus 2010

Eerste paardrijles en Sandro's vluchtVandaag was het dan zover: Laura had haar eerste paardrijles. Lekker in de buitenlucht in de lesbak gereden en genoten. Ze heeft les met 3 andere Nederlandse kindjes. De groepjes worden hier bewust klein gehouden. Zo heeft elk kind voldoende aandacht en kans om het te leren. De les begint natuurlijk met het borstelen en opzadelen van de paarden en daarna gaan ze naar de lesbak. Zoals ik al schreef in een van mijn eerdere berichten ligt de manege schitterend mooi. Op het pad er naar toe kijk je uit op zee.Dan nog bericht van Sandro: hij vond gisteren een bericht op de hotelreceptie in Curacao dat hij nogmaals een dag moet wachten op de vlucht naar Nederland (vlucht: Aruba/Curacao - Curacao/Amsterdam - AMS/Stockholm). Erg balen, want hij mist nu de eerste 2 dagen van het congres in Stockholm. Het is overmacht, maar als anderen met een grotere mond alsnog een plaats in een eerder vliegtuig krijgen en je zelf 10 minuten ervoor nog nul op het request kreeg is toch wel even slikken.
Verder is hier tot grote vreugde van de kinderen eindelijk een echte speelgoedwinkel geopend, namelijk Top 1 Toys, de keten die ook in Nederland winkels heeft. Bij de opening zijn we even wezen kijken en om 9.30 uur 's ochtends stond er al een wachtrij van 10 minuten bij de kassa. Naast Top 1 Tops is deze week ook de Bruna gekomen. Nog even en de Albert Heijn komt ook naar Aruba toe ???!!! (Op Curacao zitten ze al hoor). Er zitten naar mijn idee ook erg veel Nederlanders hier op het eiland.
Angelo heeft tenslotte dubbel pech: werd zijn gezicht net wat beter, botst hij vandaag met zijn voorhoofd tegen de punt van de metalen poort bij oma en opa aan. Een hele dikke bult op zijn voorhoofd. Hij ziet er nu echt niet meer uit (picá).


Onverwachtse logeerpartij nichtje Lucienne begint met Hollandse pannekoeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten