Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 29 augustus 2010

Kids Bike Tour Paseo Herencia

De kinderen hebben vandaag weer eens echt kunnen fietsen. Paseo Herencia (winkelcentrum) organiseerde een tocht voor de kinderen. De Sasakiweg was afgesloten, lekker breed en dus alle ruimte. Wat wel typisch Arubaans was: er werd van alles omheen gedaan.De kinderen kregen een T-shirt, boli (= typisch Arubaans waterijsje in een zakje), awa (= water), frietjes, frisdrank en een soort yoghurt toetje. Ik denk dan altijd: daar gaan de calorietjes weer. Maar hier op Aruba wordt elke gelegenheid aangegrepen om weer lekker te kunnen eten.


Foto bij terugkomst 19.00 uur (dan is het op Aruba al donker, omdat we dicht bij de evenaar zitten!).In het vorige bericht stond dat Sandro pech had met zijn vliegtuig. Inmiddels is daar nog een probleem bijgekomen. Eenmaal aangekomen in Stockholm bleek zijn koffer nog in Amsterdam te staan. Aangezien in zijn handbagage geen reservekleding zat en hij deze al 2 dagen in Curacao aan had gehad kan hij natuurlijk zo niet het congres in duiken. Wet van Murphey??

Geen opmerkingen:

Een reactie posten