Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 1 augustus 2010

Zomerpret 2010


Lekker spelen op de porche


Lekker spuiten met waterpistolen in de tuin

Vandaag ben ik met de kinderen naar de heropening van de speeltuin bij het strand van Havana geweest. De speeltuin stelt niets voor, maar de Arubanen weten er altijd toch iets leuks van te maken. Bij binnenkomst kregen de kinderen een bomvolle zak snoep en 2 drinkbonnen. Voor de ouders was er gratis koffie, thee en koud water. Dat laatste was heerlijk, omdat er vandaag weinig wolken waren en dus warm. Rond half 12 kwam er een ballonenclown en de kinderen konden ook nog geschminkt worden. Omdat we de eerste waren op de open dag vandaag moesten we voor de krant op de foto, want zelfs een heropening is hier weer een krantenartikel waard.


Onze nieuwe hangmat uit Costa Rica


BallonnenclownDe speeltuin die weer open is gegaan.Vanmiddag gaan we even met de kinderfietsen op het dak van de Toyota naar Park du Carazon, want op straat fietsen gaat hier helaas niet. Er is hier eergisteren weer een dodelijk ongeluk gebeurd. Deze keer is er een fietser doodgereden. Men pleit al jarenlang voor fietspaden op het eiland.
Heropening speeltuin bij Havana.


Strand bij Havana


Piratenspeelboot bij Havana

Geen opmerkingen:

Een reactie posten