Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 18 augustus 2010

Juan Luis Guerra Bachata En Fukuoka 2010Het ontzettend lekkere nieuwe nummer van Juan Luis Guerra.....


Verplicht gymuniform Kudawecha. Weten jullie trouwens waar de naam Kudawecha vandaan komt? Kudawecha zou een indiaan zijn geweest, die een soort curioso was, een magische kruidendokter. Anderen maken er Kudi di Wecha van, Wecha is de indiaan, die een grote kudi (aan de bovenkant uitgeholde steen) tot zijn beschikking had als vergaarbak voor regenwater. Vandaar ook de indiaan op de schooluniformen.


Angelo aan zijn huiswerk

Angelo is vol trots begonnen aan zijn eerste huiswerktaakjes. Trouwe lezers van de blog weten inmiddels dat de kinderen op Aruba al om 13.00 uur uit zijn, maar wel dagelijks huiswerk hebben. Met voetbal is hij inmiddels één groepje doorgeschoven, waar hij veel harder moet trainen. Met een vuurrood gezicht kwam hij dinsdagavond dan ook van het veld af. Laura heeft nu ook geschiedenis en kennis der natuur erbij gekregen en dit soort vakken vindt ze geweldig, net als ik vroeger. Morgenavond gaan we de kinderen naar oma en opa brengen. Vrijdagochtend om 05.00 uur gaan we inchecken en vliegen we via Miami naar Nassau, Bahamas. We blijven in het Atlantis Resort. Sandro woont een congres bij en ik ga even lekker relaxen daar.


Bahamas, waar we vrijdag naar toe vliegen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten