Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 25 juni 2012

Bijna schoolvakantie


Als mama gaat mozaïken kunnen de kinderen natuurlijk niet achter blijven. Dus zaterdagochtend hebben ze een leuke moeder-kind mozaïk workshop gehad. Angelo kon maar geen keuze maken uit de materialen en Laura had meteen al een idee. Uiteindelijk zijn ze alle twee heel erg leuk geworden en einde van de ochtend mochten de kunstwerken mee naar huis.Milo, Laura en Angelo met hun kunstwerken!

Verder rest er nog maar anderhalve week voordat de grote vakantie begint. Met de punten die ze nu hebben gaan ze dik over en begint Laura na de zomervakantie alweer aan haar laatste jaar basisschool (kleine meisjes worden groot). Maar eerst gaat ze komend weekend nog afzwemmen voor haar F-diploma (vergelijkbaar met Nederlandse zwemvaardigheid III). Dat is dan meteen ook het hoogst haalbare zwemdiploma op Aruba. Als ze het haalt heeft ze volgend jaar weer een extra dagje vrij om te studeren en ook nog wat extra vrije tijd.

De zomer gaan we vullen met leuke kampen. We hebben de kinderen zojuist opgegeven voor een  surfkamp (zie foto) en ook nog voor een 3 daagse cursus windsurfen, een bodyboard- en een snorkelmiddag. Het is gewoon heerlijk op Aruba om met deze warme zomermaanden in het water bezig te zijn. Sandro is van de zomer ook lekker drie volle weken vrij en misschien komt mijn moeder nog een weekje over. Dus genoeg te doen en om te genieten!

 Eén van onze Mexico souveniers: een mooie Maya kalender!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten