Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

donderdag 14 juni 2012

Het heldere water van de Cenote de Dzitnup


Iets ten westen van de stad Valladolid ligt de "Cenote de Dzitnup". Het is een natuurlijke bron. Je kunt de steile gladde trappen afdalen om vervolgens te gaan zwemmen. Echter, er is één probleem: het water is wel 100 meter diep, dus je moet heel goed kunnen zwemmen!


Gezien de diepte, besloten we, ondanks het hulptouw, de sprong maar niet te wagen. Wel een mooi gezicht trouwens hoor, dat mooi gekleurde water.


De dag werd afgesloten in "Habucuala sunset", waar we tevens een Maya show zagen (elke maandag). Die nacht maar 3 uurtjes geslapen, want om half 4 s ochtends kwam de Cancun shuttle bus ons al ophalen, gezien onze vroege vlucht naar Miami.


In Miami waren we zo vroeg dat we maar een taxi naar de Dolphin shopping mal lhadden genomen, aangezien onze vlucht naar Aruba pas om 7 uur s avonds vertrok. Wat moet ik nu zoveel uur in een shopping mall dacht ik. Maar je kwam ogen te kort, zoveel er te krijgen was.Uiteindelijk met leuke Nautica kleertjes voor de kinderen naar huis gegaan en de volgende ochtend een happy weerzien met de kinderen. Wat was het heerlijk, maar ook weer zo fijn om weer bij Laura en Angelo te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten