Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

maandag 18 juni 2012

Dressuurwedstrijd Laura, Dia di tata & afzwemmen Angelo

Etentje bij Italiaan, Palm Beach

Vrijdagavond met een kado gekregen bon (!) lekker uit eten geweest bij Gianni's: een italiaans restaurant in Palm Beach tegenover Radisson Hotel. Heerlijk gegeten en iets te veel gedronken. Het restaurant was zo duur dat we zelfs nog flink tekort kwamen aan de kadobon. Over het algemeen zijn de restaurants allemaal van topklasse op Aruba maar heel erg duur. Dat komt omdat ze dollarprijzen hanteren voor de toeristen en de salarissen natuurlijk gewoon in florins zijn.

 Dressuurwedstrijd level medium I

De volgende dag stond de dressuurwedstrijd van Laura op het programma. Weer een niveau hoger dit jaar, namelijk Medium I. Ze werd vijfde en had goed gereden. Toch best spannend om helemaal alleen in de bak te rijden.
 Laura op Tornado
Op het einde van de middag de prijsuitreiking en daarna moe, maar voldaan, naar huis.

 
 Prijsuitreiking

Ook voor Angelo was het een spannend weekend, want hij mocht zondagochtend afzwemmen voor zijn C diploma. Er komt op Aruba best veel bij kijken. Bij C krijg je al een stukje reddingszwemmen (slepen) en je moet wel 8 banen ononderbroken zwemmen.
Een trotse Angelo

We waren dan ook erg blij toen we het verlossende bericht kregen dat hij was geslaagd (op Aruba kun je op de officiële afzwemdag gewoon zakken; er is voor C geen proefzwemmen vooraf).


Als klapper op de vuurpijl hebben we Sandro getrakteerd op een enorm gaaf vaderdagskado, namelijk een middagje landzeilen. Al na een paar rondjes had hij de slag en smaak te pakken en vloog hij enorm hard over het zand. Het was ontzettend gaaf en hij was dan ook heel blij met zijn kado. Aan het touw trekken is harder, los laten is zachter! Angelo in zijn "vaderdag- shirt"

 
Na een heerlijk verfrissende douche (we zaten helemaal onder het zand) nog even Wim een fijne vaderdag gewenst. Daar was het gezellig druk, want de kinderen en kleinkinderen komen allemaal langs op vaderdag. En natuurlijk lekkere drankjes en hapjes, want we zijn immers op Aruba.

Sandro, met zijn vader Wim (Wim is 70+ , maar nog steeds heel fit. Hij rijdt nog dagelijks de schoolzwembus)!Geen opmerkingen:

Een reactie posten