Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 29 december 2017

Als God in Frankrijk


Na onze fantastische Cuba vakantie had Sandro besloten, nu onze reis toch via Miami ging, om daar nog 2 nachtjes heel luxe te verblijven. Dus had hij een junior suite in JW Marriott geboekt. De kinderen vielen direct in kat zwijm en al helemaal toen de room service kwam. En natuurlijk na een bijna internet loze Cuba vakantie weer volop mogelijkheid om te surfen op het web.We hadden de Thriller boottocht gereserveerd waarmee we in "full speed" langs de huizen van de jet set voeren en onze haren helemaal overeind stonden, zodat de naam van de rit al snel eer aan deed.Natuurlijk ook nog geshopt in de malls van Miami en verder heeft Sandro nog een onderdeel opgehaald voor de insecten hor in een buiten wijk. In die tijd hebben de kinderen even lekker gezwommen, want op een van de hoogste etage's was een zwembad met super vet uitzicht over Miami in ons hotel.
Uiteraard zijn de vele jachten in de haven jaloers makend, vooral als je ook nog een helicopter op het dak van zo'n boot ziet staan. Je waant je dus in Miami Vice. Sandro en ik waren hier al vaker geweest, maar voor de kinderen was het de eerste keer. Wel hadden ze South Beach al een keer eerder gezien.FULL SPEED !!!!

Uitzicht vanaf verdieping zwembad 


Met vele tassen vol met kleding, die vervolgens "verstopt" moest worden in de koffers, keerden we - gelukkig zonder douane controles - terug op Aruba en konden we terug kijken op een fantastische Cuba reis met nog 2 luxe dagen Miami er achter aan. Super toch?Geen opmerkingen:

Een reactie posten