Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 29 december 2017

Dagje Palm Island

Wachten op vertrek boot naar Palm Island

In augustus gingen we, ter afsluiting van de zomer vakantie 2017, nog een dagje naar Palm Island.


Zelf vind ik het nogal massaal. Je betaalt één prijs en daarvoor mag je zoveel eten en drinken als je wilt en gebruik maken van een aantal water activiteiten. Bedenk wel dat je behoorlijk hutje mutje ligt op je ligbedje daar, maar voor de kinderen is het wel even lekker om te snorkelen, van de zipline te gaan of op de bananenboot te gaan.


Laura had Brandon meegenomen, die ook op Colegio zit. Ze zijn een lange tijd samen geweest maar nu (eind 2017) alleen nog schoolvrienden. Het was een gezellige dag en voor we het wisten was het alweer 17:30 uur, het tijdstip waarop de laatste boot terug vaart van Palm Island naar de parkeerplaats.


Als "local" betaal je een goedkoper tarief, maar nog steeds is het niet goedkoop (rond de 100 Arubaanse florin voor een hele dag). Ga vroeg, zodat je ook daar kunt ontbijten, om alles uit de prijs te halen. Leuk voor een dagje, maar niet vaker dan 1x per jaar als je het aan mij vraagt...... Tot blogs.

Sandro (met wit UV shirt), klaar om te snorkelen


Waterpark 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten