Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 29 december 2017

Aruba International Regatta 2017


In augustus, net na de start van het schooljaar, was er weer de jaarlijkse Aruba International Regatta, waarbij Angelo meedeed in klasse A van het optimist zeilen. Tot en met  14 jaar mag je optimist wedstrijden doen, dus met zijn 13 jaar kon hij nog mee doen.


Angelo had boot nummer 3. De eerste dag hadden de kinderen pech: er was nagenoeg geen wind. Dag 2 maakte alles goed en dus werd besloten de eerste dag wat minder wedstrijden te doen en deze de dag erna in te halen. Gelukkig stond er toen wèl voldoende wind.Na een aantal zeer spannende wedstrijden sleepte Angelo nog een prijs in de wacht, waar hij super blij mee was. Het waren 2 vermoeiende, maar super leuke dagen. Hieronder nog wat leuke foto's:

Klaar maken van de boten

Wachten op start sein
Uitleg routeGewonnen prijs


Intussen heeft de zeilschool een paar mooie F11's kunnen aanschaffen, waar Angelo sinds oktober in vaart. Daarnaast heeft hij ook nog steeds les op de catamaran. Zeilen is en blijft zijn grote hobby. Wil je ook leren zeilen: kijk dan eens op de internetsite van Stichting Youth Watersport Aruba (SYWA).Geen opmerkingen:

Een reactie posten