Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 27 december 2017

Hiep hiep hoera: Angelo 13 jaar!


Maart was dè maand voor Angelo, die 13 jaar werd. En de jarige mag altijd het restaurant uit kiezen, wat de Italiaan bij de vuurtoren werd, met prachtig uitzicht (El Farro Blanco).  Daar hebben we heerlijk gegeten en geproost op onze bijna volwassen zoon.


Omdat het altijd leuk is terug te blikken begin ik eerst met wat baby foto's. Angelo is geboren in het Carolus Ziekenhuis in Den Bosch. Helaas bestaat zowel dit ziekenhuis als de gynaecoloog, Bart van Turnhout, niet meer meer. De Bosschenaren onder ons weten nog wel dat deze zeer geliefde specialist in december 2009 tijdens zijn werk overleed. Angelo werd in 2004 na een inleiding en een op het eerste gezicht gewoon lijkende bevalling, op het laatst toch met een spoed keizersnede geboren.

In het Carolus Ziekenhuis

Dit kleine hummeltje is nu dus alweer 13 jaar en heeft sinds kort (!) de baard in de keel, is langer dan zijn (kleine) moeder en heeft papa's schoenmaat.

Natuurlijk werd er nog gezongen in het restaurant voor hem: hij is dus echt in het zonnetje gezet.Uitzicht El Farro Blanco restaurant

Hier nog net iets kleiner, maar nu 10 cm langer dan z'n moeder! Maar daar bleef het niet bij, want hij kreeg een SUPER kado: een laptop . En jullie zien wel aan zijn gezicht hoe blij hij daar mee was.


Het feest werd afgesloten met een tiener party in het weekend. Een snorkel catamaran tocht met zijn beste vrienden.Want wat is er nu leuker als je op een tropisch eiland woont? In of op het water natuurlijk.
Natuurlijk ook met snacks en drankjes aan boord en papa, mama en Laura ook mee op de boot. Wanneer weer Angelo??!!!!
Tot blogs!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten