Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 26 december 2017

Varadero: op je luie gat van de zon genieten


Met een binnenlandse vlucht van Holquin naar Havana terug en daarna een autorit waren we einde van de middag in Varadero. Dit is waar de meeste mensen Cuba van kennen!


Varadero is gewoon een paar dagen op je luie gat zitten, cocktails drinken en relaxen. De all-inclusive hotels in Cuba zijn niet te vergelijken met Aruba, maar na een mooie rondtocht is het heerlijk om even op deze manier na te genieten. Hier wat foto's:

We kozen voor hotel Melia Varadero met luxe zwembaden en diverse restaurantjes. Toch viel de kwaliteit van het eten tegen. Al met al is het buffet restaurant, alhoewel massaal, het beste qua eten. Op zich houd ik niet van all-inclusive hotels, maar voor de kinderen wel heel fijn om na een lange rondreis even gewoon lekker te zwemmen. 's Avonds was er nog een "tribute" naar de Buena Vista Social Club, waar ik zelf toch wel erg van genoten heb.


Poseer foto van onze tiener! 


 Catamaran gehuurd en tochtje gemaakt


Ik eindig met te zeggen dat Cuba een fantastisch mooi eiland is. Veel armoede maar prachtige natuur, super vriendelijke, warme mensen en veel verrassingen. Ga niet alleen naar Varadero, want dan zie je niets van het eiland. Trek rond en eindig in Varadero. VIA CUBA!!!!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten