Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zaterdag 30 december 2017

Sandro's 47e verjaardag


19 september was het dan zover. Sandro werd 47 jaar. Met de werktas al op de ontbijttafel, maar nog wel op tijd voor een verjaardag kus, ontbijt èn kadootjes. Een fietshelm voor zijn nieuwe mountainbike, een stoere boxer short en een bidon voor op de fiets. 

 Daarna snel naar het werk, waar ik had geregeld dat er in de loop van de ochtend gebak bezorgd werd. 's Middags betijds naar huis voor een verjaardagsborrel, samen met zijn ouders en het gezin, om daarna heerlijk uit eten te gaan. Dat laatste is traditie: op verjaardagen gaan we altijd uit eten.Het werd een gezellige avond, waar we nog lang van hebben nagenoten. Carpe diem, want met mijn oog heb ik wel gemerkt dat je van dag tot dag moet leven en vooral genieten. En dat we genoten hebben is zeker. Op naar de 48 Sandro. Nog even en dan moeten we Abraham voor de deur zetten!!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten