Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 2 september 2018

April 2018: studiereis Laura HAVO-4 Colombia


In de voorjaarsvakantie was het dan eindelijk zo ver. Na een spaarperiode van maanden, bestaande uit de verkoop van loten, food sale en zakgeld storten op de school rekening, waren de HAVO 4 leerlingen klaar voor hun studiereis naar Colombia. Een unieke gelegenheid een ander land, andere cultuur te leren kennen en bovendien te leren samen werken in een groep. 



Er was een zeer gevarieerd programma opgesteld, met excursies, pretparken, musea, wandeltochten en was er zelfs nog tijd om even te winkelen. Middels corvee beurten waren de huishoudelijke taken verdeeld. Dit moest ook wel, want ze verbleven niet in een luxe hotel maar in een "finca", een soort boerderij.



Aan het thuisfront werden prachtige foto's verzonden, zodat mama en papa toch wel jaloers werden.








Wij waarderen de inzet van alle leraren/begeleiders en het geven van een kans om wat van de wereld te zien. Het geeft de kinderen iets extra's mee voor hun verdere toekomst. Ook willen wij een ieder die bijgedragen heeft door het kopen van loten bedanken. Zonder jullie hulp was deze reis voor de studenten niet mogelijk geweest. Het was "eng" om haar de eerste keer een week lang alleen weg te laten gaan, maar los laten hoort erbij. Zowel wij als ouders, als Laura zelf, zouden deze ervaring niet gemist willen hebben. Laura: we zijn trots op je.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten