Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 16 september 2018

Eerste 3 weken Nederland: Kids alleen, Angelo



Hierbij nog wat leuke foto's van Angelo, die de eerste 3 weken voordat Sandro en ik naar Nederland kwamen in Waalwijk logeerde. Niets was voor oma en "opa" te veel. Ze hebben zoveel leuke dingen gedaan, dat het bijna niet in één blog past.


Om te beginnen was het een top zomer in Nederland. Met temperaturen van rond de 30 graden, zelfs uitzonderlijk. Daar heeft Angelo mooi gebruik van gemaakt, door vele mooie fietstochten te maken met oma. Vooral de fietstocht van Waalwijk naar Heusden, het mooie oude vestingstadje, vond hij prachtig.



Ook mocht hij met oma mee sporten bij Health City Waalwijk, waar oma natuurlijk trots was haar kleinzoon uit Aruba te laten zien. 


Ook zijn ze naar Kinderdijk geweest en dan krijg je typische Hollandse plaatjes toegestuurd die vanuit Aruba toch wel heimwee scheppen.








Hoog op Angelo's wensenlijst stond "Corpus", waar je een reis door het menselijk lichaam kunt maken. Hij is er al eerder geweest en wilde heel graag terug. Voor "opa" is niets teveel en dus is hij er helemaal naar toe gereden voor Angelo. Een tijd geleden zei Angelo nog dat hij ook arts wilde worden, dus dan is Corpus natuurlijk wel heel erg leuk. Angelo is dit jaar naar VWO 3 gegaan en kan qua studie natuurlijk nog alle kanten op. Hij heeft diverse interesses en eind VWO 3 gaat hij een profielkeuze maken, wat in mijn tijd nog gewoon "vakkenpakket" heette.


Angelo is op zich vrij serieus en houdt van musea en dingen bekijken. Hij leert tot nu toe vrij makkelijk, maar er kan natuurlijk nog van alles veranderen. De puberteit heeft net zijn intrede gedaan en de periode die nu gaat komen is dan ook niet de makkelijkste weet ik inmiddels als ervaren tienermoeder. Ook verraad een snorretje dat hij nu toch echt kind af is en echt volwassen wordt. Ook wel weer leuk, maar langzaam los laten blijft moeilijk. 




Dat Angelo behalve stil en serieus ook heel bourgondisch is, weten oma en "opa", Hij is dan ook ontzettend verwend, zoals jullie op deze foto's zien. Ik word echt ontzettend blij als ik zie hoe hij zo gastvrij opgenomen is in Waalwijk en genoten heeft. De foto's zeggen meer dan genoeg.....



Tot blogs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten