Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 16 september 2018

Eerste 3 weken Nederland zonder ons: Laura






 Laura weer heerlijk terug naar haar stad "Den Bosch", waar ze geboren is en tot haar achtste jaar gewoond heeft. Nog steeds heeft ze contact met een aantal schoolvriendinnen van toen. Daarmee is ze lekker op stap geweest en heeft ze dagtrapjes gemaakt.

 Efteling


Opa heeft fantastisch voor haar gezorgd en ze had de hele zolderverdieping voor zich alleen daar. Ook had opa een fiets voor haar geregeld, zodat ze alle vrijheid had om leuke dingen te doen.


Ze is met de trein naar Zeeland geweest om een nachtje te logeren bij onze vroegere au pair Nathalie. Die had een super gave paardrijtocht geregeld door de Zeeuwse duinen. Het was alle dagen schitterend weer, met Arubaanse temperaturen en natuurlijk lekker lang licht. Helaas was ze op de terugweg in de trein haar tas met portemonnee, ID kaart etc. vergeten. Op Aruba word je overal in de auto naar toe gebracht en dus een wijze les voor als ze in Nederland gaat wonen volgend jaar, om goed op te letten. De reisplanner openbaar vervoer is inmiddels ook bekend.


Ook heeft Laura in Nederland een beroepskeuze test gedaan, wat een aardige opstap is geweest voor een globale studierichting keuze, welke ze na de zomer verder uit gaat werken.

Au pair Nathalie

Iedereen die Laura mee op stap heeft genomen, lekker voor haar heeft gekookt: bedankt voor de gastvrijheid. Laura heeft genoten. 

In de volgende blog: Angelo 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten