Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geƫmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 2 september 2018

Maart 2018: Angelo's 14e verjaardag



Op 25 maart jongstleden vierden we alweer Angelo's 14e verjaardag. Kleine jongetjes worden groot .
Hij komt al boven ons uit qua lengte. De jarige mag bij ons altijd kiezen waar te eten en Angelo koos voor Sushi eten. Lekker buiten gegeten en genoten.


Met zijn vrienden wilde hij graag naar het waterpark. Een gezellige middag, met ook wat eten/drinken erbij. Het leuke van deze leeftijd is dat je zelf lekker een boek kunt gaan lezen en de tieners zich vermaken. Het wordt allemaal steeds leuker en ook genieten we van de zelfstandigheid en het opgroeien naar het volwassen zijn. Aruba is een heerlijk eiland om als kind op te groeien. Het enige wat we nog wensen is dat de jeugd, net als in Nederland, overal zelf naartoe kan fietsen.



Als we dat nu eens erdoor kregen in het parlement! Dan zal er hier eerst een envelopje onder de tafel geschoven moeten worden, maar wellicht zijn er nog ministers die het zonder willen. Maar ach, we kunnen niet alles hebben. We wonen immers al op het paradijs!!!!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten