Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 2 september 2018

Februari 2018: Arubaanse carnaval


De trouwe bloglezers onder ons weten inmiddels dat carnaval het hoogtepunt is van Aruba elk jaar.  Er is vanaf januari bijna elke week een parade, maar de grote parade van Oranjestad is het kleurrijkste en mooiste. Hierbij wat leuke foto's, ook van bekenden die mee liepen.



Meestal proberen we, als het qua dienstrooster van Sandro lukt, de "lighting parade" en de "grote parade" te zien. Met carnaval zit je niet alleen letterlijk in de zon hier, maar ook figuurlijk. Want wie wordt er nu niet blij van al die mooie mannen en vrouwen in kostuums met lekkere opzwepende muziek en feest sfeertje in de stad. Kan niet wachten tot volgend jaar. Het is elk jaar anders en altijd de moeite waard om, als je toch naar Aruba komt, je vakantie hier om heen te plannen.


Dus: heupjes los! In deze blog een selectie van een paar honderd gemaakte foto's, gereduceerd naar enkele. Wie weet kom je dan, net als ik, Marco Borsato nog tegen!





In afwachting van de parade!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten