Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

dinsdag 20 juli 2010

Dag 15: Samara naar San José


Let op: overstekende leguanen.

In ongeveer 4 uur zijn we vandaag teruggereden van Samara naar San José. Hoe dichter bij San José, hoe meer bergen we weer zagen. San José ligt in de Centrale Hoogvlakte, in de bergen. Het is hier ook een paar graden koeler dan in San José, omdat je hier hoger zit. Momenteel is het zo'n 21 graden overdag in San José, wat toch wel koud voor ons is na de 25 graden op de andere plaatsen in Costa Rica.


Weg naar San José

Onderweg deze keer niet het bord “let op overstekende apen”, maar let op overstekende leguanen. In Hotel Rincon de San José, waar we aan het begin van de reis ook verbleven, kregen we nu een veel en veel betere kamer. Eens zo groot, met veel licht binnen. De kinderen slapen in de kamer naast ons. Wat een verschil met de donkere, kleine kamer met kakkerlakken van dag 1. Einde van de dag hebben we de huurauto ingeleverd en o ja: Sandro heeft de drukke verkeersader van San José goed doorstaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten