Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

zondag 11 juli 2010

Dag 7 Skywalk door het oerwoud


Een foto van onze lodge. Morgen, maandag, reizen we weer verder.

Bij dit bericht ga ik jullie overladen met foto's, wat aangeeft hoe zeer ik onder de indruk was van de schitterende natuur die we vandaag gezien hebben. Angelo ziet er nog niet echt frisjes uit maar was vandaag weer koortsvrij.

Vandaag hebben we een dag met een hoog Tarzan gehalte gehad! We hebben de skywalk gedaan. Een wandeling over hangbruggen langs de boomkruintoppen van het tropisch regenwoud. Je loopt zo hoog, dat je alles fantastisch goed ziet. Je hoort overal oerwoudgeluiden om je heen en het is ontzettend warm en vochtig (hele hoge luchtvochtigheid). Je gaat echt zweten als je door het woud loopt.

We waren om 12.30 uur terug van de wandeling. Toen begon net het voetbal en tijdens de lunch hebben we gekeken. S Middags begon het weer te regenen. Niet een beetje regen, maar het viel met bakken uit de hemel (ja Marina, je had gelijk!). Over het algemeen zijn in dit jaargetijde de ochtenden droog en zonnig en de middagen bewolkt en zeer regenachtig. Desondanks blijft de temperatuur zo rond een graad of 25, maar door de hoge luchtvochtigheid blijft het erg klam en warm aanvullen.
Waterval die we tegenkwamen tijdens de wandeling.


Op deze foto kan je goed zien hoe hoog we gelopen hebben.

Morgen gaan we naar Rincon de la Vieja. Volgens de reisbeschrijving 5 uur rijden. Misschien omdat we door de bergen gaan, maar we kijken straks even op de kaart. Wordt vervolgd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten