Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 9 juli 2010

Reisverslag Costa Rica dag 5: Sarapiqui rivier


Krokodil & mooie vogel. Boottocht over de Sarapiqui rivier.


Lunch bij de lodge van Sarapiqui.
Kaaiman. Lijkt op een krokodil, maar is kleiner en het uiterlijk verschilt iets.Onze schitterende verblijflocatie voor 2 dagen in het regenwoud.Angelo is nog steeds erg ziek. Hij heeft flinke koorts en slaapt veel. Ik heb vannacht bij de kinderen geslapen voor de zekerheid. Een gebroken nacht en om 05.30 uur al wakker, maar met zo'n schitterende locatie vergeet je dat snel.


Van allerlei soorten insecten hier

Vanochtend hebben we het daarom rustig aan gedaan en een 2 uur durende boottocht over de Sarapiqui rivier gemaakt. We hebben allerlei soorten vogels gespot, schildpadden, kaaimannen en echte krokodillen. Voor de kinderen ook erg bijzonder om ze hier in het echt te zien in plaats van in een dierentuin. De omgeving is erg mooi en om je heen zie je het regenwoud en hoor je allerlei geluiden. Het is hier echt "pura vida" zoals de Costaricanen het noemen.

Het is nu middag hier en Angelo ligt op bed terwijl ik de weblog even bijwerk. Laura is nu met papa een paardrijtocht in de omgeving hier aan het maken. Ik ben benieuwd hoe ze het straks gehad hebben!Morgen rijden we door naar La Fortuna, waar we in de volgende accomodatie overnachten. Afhankelijk of we daar internetverbinding hebben kunnen jullie ons dan verder volgen.

P.S.: ze drinken hier veel fresco natural. Heerlijke verse soorten fruit uit de blender. Om je vingers bij af te likken zo lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten