Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

woensdag 7 juli 2010

Reisverslag Costa Rica dag 3 La Paz watervallen


Toekan in het watervalpark La Paz

We zitten nog steeds in San José. Een drukke stad, maar met centrale ligging. Nog steeds komt de regen met bakken uit de hemel, maar het is natuurlijk regenseizoen. Alles is prachtig groen buiten de stad.


Toekans hebben een kleurige snavel en luide roep. Ze komen veel voor in het regenwoud.


Angelo probeert het aapje eten te geven.

Vanochtend hebben zijn we eerst naar het watervallenpark La Paz geweest. Dit ligt in de Centrale Hoogvlakte (naam van het gebied). Het park bestaat uit 5 watervallen die zich met oorverdovend geraas in de beboste ravijnen op de helling van de Poas vulkaan storten. Deze vulkaan wilden we eerst bezoeken, maar vanwege de vele bewolking was er te weinig zicht.


Felgekleurde roodoogmaki-kikker. Zij klampen zich meestal vast aan de onderkant van bladeren.


La Paz watervallen

Verder is er in het park nog een mooie vlindertuin, een vogelruimte waar je Toekans kan zien en apen. Tenslotte zijn er nog mooie felgekleurde kikkers te zien. De kinderen mochten de Toekans voeren, wat natuurlijk altijd een succes is. Verder heeft Angelo nog een aapje gevoerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten