Wij, Sandro , Carla, Laura (2001) & Angelo (2004) zijn 28 december 2009 geëmigreerd naar Aruba. Via deze weblog willen we jullie laten deelnemen aan onze belevenissen.

vrijdag 16 juli 2010

Reisverslag Costa Rica dag 12: SamaraVanochtend toen we wegreden uit Anbangaritos regende het weer pijpenstelen. Niet normaal meer, zo hard. Echte tropische buien. Aangekomen in Samara viel de buitenkant van het hotel wat tegen. Echter, eenmaal binnen was het geweldig. Helemaal ingericht in tropische sfeer en het balkon kijkt uit over het zwembad van het hotel. Samara is een klein toeristisch plaatsje aan het strand.

Nu moet je van toeristisch niet voorstellen dat het Cancun (Mexico) of Benidorm is hoor. Echt massatoerisme is hier niet. Het strand is bruin (nogmaals: we zijn verwend op Aruba met het spierwitte zand en de azuurblauwe zee), maar het uitzicht met groen eromheen is geweldig mooi. Je wordt er meteen ontspannen van.

De pizza’s in het hotel zijn erg goed en het personeel is erg vriendelijk. We hebben 2 aangrenzende kamers met ieder een kingsizebed. Vandaag hebben we een strandwandeling gemaakt (het strand is hier 200 meter vandaan). Morgen willen we een exursie gaan doen, als het tenminste weer niet zo stortregent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten